Pan bagnat med chèvre

15 min
Pan bagnat med chèvre

Pan bagnat är franska, betyder badat bröd och syftar på den krämiga fyllningen. Chèvre, honung och valnötter blandas och läggs i brödet.

Ingredienser

Portionsbröd
4
Olivolja
250 g
Smulad chèvre
150 g
Flytande honung
1 msk
Grovhackade valnötter
¾ dl

Gör så här

  • Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja.
  • Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken.
  • Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

384 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2 g
Protein: 22,2 % 21 g
Fett: 48,1 % 20,9 g
Kolhydrater: 29,7 % 28,1 g
https://www.arla.se/recept/pan-bgna-med-chevre/