Pan bagnat med räkor

Pan bagnat med räkor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Pan bagnat med en välsmakande fyllning på räkor och färskost som kryddas med dill och en klick fransk senap. Packa utflyktskorgen!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 portionsbröd
  • olivolja
  • 100 g hackade skalade räkor
  • 150 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • rivet skal av ½ citroner
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk hackad färsk dill

Gör så här:

Gör så här:

Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja. Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken. Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem