Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Pan bagnat med räkor
Pan bagnat med räkor
15 min
•
Kommentarer
Pan bagnat med en välsmakande fyllning på räkor och färskost som kryddas med dill och en klick fransk senap. Packa utflyktskorgen!
Andra liknande recept
30 min
Pasta med räkor och vitlök
(60)
25 min
Pad thai
(279)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(515)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(224)
45 min
Torskrygg i ugn
(23)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja.
Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken.
Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
320 kcal
Protein:
13 g
Kolhydrater:
31 g
Fett:
15 g
Ingredienser
Portionsbröd
4
Olivolja
Hackade skalade räkor
100 g
Färskost naturell
150 g
Citron
rivet skal av ½
Fransk senap
1 tsk
Hackad färsk dill
2 msk
Andra liknande recept
30 min
Pasta med räkor och vitlök
(60)
25 min
Pad thai
(279)
60+ min
Lyxig smörgåstårta med räkor och lax
(515)
1 tim
Ramen med biff, brynt smör och svart vitlök
(224)
45 min
Torskrygg i ugn
(23)
Budget
Rårakor
(23)
30 min
Skagenröra
(51)
45 min
Bouillabaisse
(135)
20 min
Toast skagen
(128)
60+ min
Crepes med räkfyllning
(73)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum