Pan bagnat med räkor

Pan bagnat med räkor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Pan bagnat med en välsmakande fyllning på räkor och färskost som kryddas med dill och en klick fransk senap. Packa utflyktskorgen!

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 portionsbröd
  • olivolja
  • 100 g hackade skalade räkor
  • 150 g Arla® färskost naturell Färskost Naturell 25%
  • rivet skal av ½ citroner
  • 1 tsk fransk senap
  • 2 msk hackad färsk dill

Gör så här

Gör så här

Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja. Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken. Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 320 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 15 g

Skriv ut

Källa: