Pan bagnat med räkor

15 min
Pan bagnat med räkor

Pan bagnat med en välsmakande fyllning på räkor och färskost som kryddas med dill och en klick fransk senap. Packa utflyktskorgen!

Ingredienser

Portionsbröd
4
Olivolja
Hackade skalade räkor
100 g
150 g
Citron
rivet skal av ½
Fransk senap
1 tsk
Hackad färsk dill
2 msk

Gör så här

  • Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja.
  • Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken.
  • Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

320 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 13 g
Kolhydrater: 31 g
Fett: 15 g
https://www.arla.se/recept/pan-bagnat-med-rakor/