Pan bagnat med nektarin

15 min
Pan bagnat med nektarin

Pan bagnat med en härlig fyllning på nektarin och smulad vitost. Det fyllda brödet passar perfekt till matsäck på utflykt eller picknick.

Ingredienser

Portionsbröd
4
Olivolja
150 g
Små nektariner i bitar
2
Strimlad salladslök
1
Urkärnade svarta oliver
¾ dl
Olivolja
1 msk

Gör så här

  • Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja.
  • Rör ihop fyllningen och lägg i bröden. Sätt på locken.
  • Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

340 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 13 g
Kolhydrater: 38 g
Fett: 14 g
https://www.arla.se/recept/pan-bagnat-med-nektarin/