Pan bagnat med nektarin

Pan bagnat med nektarin

Betyg

(8 st)

Pan bagnat med en härlig fyllning på nektarin och smulad vitost. Det fyllda brödet passar perfekt till matsäck på utflykt eller picknick.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 portionsbröd
  • olivolja
  • 150 g smulad Apetina® vitost Vitost hel bit 20%
  • 2 små nektariner i bitar
  • 1 strimlad salladslök
  • ¾ dl urkärnade svarta oliver
  • 1 msk olivolja

Gör så här:

Gör så här:

Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja. Rör ihop någon av fyllningarna och lägg i bröden. Sätt på locken. Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem