Pan bagnat med nektarin

Pan bagnat med nektarin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(8 st)

Pan bagnat med en härlig fyllning på nektarin och smulad vitost. Det fyllda brödet passar perfekt till matsäck på utflykt eller picknick.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 portionsbröd
  • olivolja
  • 150 g smulad Apetina® vitost Vitost hel bit 20%
  • 2 små nektariner i bitar
  • 1 strimlad salladslök
  • ¾ dl urkärnade svarta oliver
  • 1 msk olivolja

Gör så här:

Gör så här:

Skär av små lock på bröden. Gröp ur en del av inkråmet och pensla insidan av bröden med olja. Rör ihop någon av fyllningarna och lägg i bröden. Sätt på locken. Slå in bröden i smörgåspapper eller plastfolie.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 38 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem