Pajdeg med kvarg

Pajdeg med kvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Här har vi bytt ut en del av smöret till kvarg för en magrare pajdeg som även blir smidig och lätt att arbeta med.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa.
  2. Tillsätt kvarg och mixa till en slät deg. Låt vila minst 30 min i kyl.

Näringsvärden, per sats

  • Energi: 1150 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 110 g
  • Fett: 69 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag