Pajdeg med kvarg

Pajdeg med kvarg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Här har vi bytt ut en del av smöret till kvarg för en magrare pajdeg som även blir smidig och lätt att arbeta med.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Mixa smör och mjöl i en matberedare till en grynig massa. Tillsätt kvarg och mixa till en slät deg. Låt vila minst 30 min i kyl.

Näringsvärden, per sats

  • Energi: 1150 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 110 g
  • Fett: 69 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem