Pajdeg med ägg

Pajdeg med ägg

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(56 st)

En lite lyxigare matpajsdeg där vi ersatt en del av vattnet med ägg för en mer porös och frasig paj.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Mixa smör, mjöl och ägg i en matberedare till en grynig massa. Tillsätt vatten och mixa snabbt ihop till en smidig deg. Låt vila minst 30 min i kyl.

Näringsvärden, per sats

  • Energi: 1910 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 175 g
  • Fett: 118 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem