Ost- och skinksallad
20 min
•
En klassisk ost- och skinksallad med härliga osttärningar, salt skinka och krispig sallad. Just så klassisk som man vill ha den. Toppa med krämig rhode Island.
Ingredienser
|
Gemsallad
|
2 |
|---|---|
|
Gul paprika
|
1 |
|
Körsbärstomater
|
250 g |
|
Rökt skinka i bit
|
150 g |
| 2 dl |
Rhode Island dressing:
| 2 dl | |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Chilisås
|
2 msk |
|
Söt senap
|
1 msk |
|
Vinäger
|
1 tsk |
|
Torkad dragon
|
½ tsk |
|
Salt
|
2 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Perfekt att använda överblivna ostbitar till denna rätt.
Näringsvärden, per port
Energi:
274 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,1 g |
| Protein: | 26,1 % | 17,6 g |
| Fett: | 61,1 % | 18,9 g |
| Kolhydrater: | 12,8 % | 8,6 g |