Örtsill på rågbröd

15 min Brunch Buffé Förrätt Tillbehör
Örtsill på rågbröd

Festlig liten sillmacka toppad med löjrom.

Ingredienser

Matjessillfiléer
200 g
1 dl
Rågbröd
4 skivor
Löjrom
4 msk

Gör så här

  • Låt sillfiléerna rinna av och skär dem i bitar. Blanda dem med crème fraiche.
  • Dela brödskivorna i halvor. Lägg sillen på bröden och klicka på löjrommen.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per st

Energi:

173 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 2,6 g
Protein: 18,8 % 8 g
Fett: 39,9 % 7,8 g
Kolhydrater: 41,3 % 17,6 g
https://www.arla.se/recept/ortsill-pa-ragbrod/