Örtröra och kalkon på rågbröd

20 min Huvudrätt Lunch Middag
Örtröra och kalkon på rågbröd

Matig smörgås med god och örtig röra, sallad och kalkonkött.

Ingredienser

Zucchini
300 g
Rödlök
1
2 tsk
250 g
Pressad vitlöksklyfta
1
Hackad färsk basilika
2 msk
Salt
1 krm
Svartpeppar
½ krm
Rågbröd
4 skivor
Rökt kalkon i tunna skivor
150 g
Salladsblad

Gör så här

  • Skär zucchinin i skivor. Skala och skär löken i klyftor. Fräs grönsakerna mjuka i smör i en teflonpanna.
  • Blanda kvarg, vitlök, basilika, salt och peppar och bred det på brödskivorna.
  • Lägg på grönsaker, kalkonkött och sallad.
Klart!

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

Energi:

250 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 19 g
Kolhydrater: 20 g
Fett: 11 g
https://www.arla.se/recept/ortrora-och-kalkon-pa-ragbrod/