Bondomelett

Bondomelett

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

En härlig bondomelett med sidfläsk och kokt potatis till lunch eller kanske brunch? Hackad persilja på toppen gör bondomeletten både godare och vackrare.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Tärna potatisen och sidfläsket i ca 1 cm stora bitar,skala och hacka löken fint. Fräs potatis,sidfläsk och lök i smör i en stekpanna 4-5 min. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar, häll ner i pannan över potatis, lök och sidfläsk. Rör försiktigt tills smeten börjar stanna. Avsluta med att strö över persilja och servera tillsammans med sallad.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 380 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 28 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem