Nudelwok med paneer, shiitake och koriander
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
En smakrik wok fullproppad med fräscha grönsaker, nötter och örter. Paneerosten passar perfekt för att mildra den lite heta woksåsen.
Ingredienser
2 förp | |
Äggnudlar
|
200 g |
Shiitakesvamp
|
150 g |
Rödlök
|
1 |
Röd chili
|
1 |
Broccoli
|
250 g |
Olja, till stekning
|
2 msk |
Woksås:
Vitlöksklyftor, finrivna
|
3 |
---|---|
Vatten
|
1 dl |
Ostronsås
|
½ dl |
Japansk soja
|
½ dl |
Grovmalen svartpeppar
|
½ msk |
Honung
|
2 msk |
Riven färsk ingefära
|
2 msk |
Ättiksprit 12%
|
2 tsk |
Tillbehör
Saltrostade cashewnötter
|
100 g |
---|---|
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime
|
1 |
Gör så här
Woka bör man göra i en riktigt het panna. Tänk bara på att ständigt röra i maten.
Näringsvärden, per port
Energi:
690 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 8 g |
Protein: | 42 g |
Kolhydrater: | 60,5 g |
Fett: | 30,9 g |

