Nudelsallad med chili och spenat

Nudelsallad med chili och spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(71 st)

Lättlagad nudelsallad med gurka och babyspenat i en härlig blandning av asiatiska smaker och med lite sting av chili. Gott tillbehör till kött eller kyckling.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g glasnudlar
  • ½ tsk salt
  • 1 msk flytande honung
  • rivet skal och saft av lime
  • 2 msk rostade sesamfrön
  • 2 salladslökar
  • ½ urkärnad röd chili
  • ½ gurkor
  • ½ liter babyspenat
  • ½ dl hackad malen koriander

Till servering

Gör så här:

Gör så här:

Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Kyl dem i kallt vatten och blanda med salt, honung, lime och sesamfrön. Skiva salladslök och chili tunt. Hyvla gurkan på längden. Varva alla ingredienser i skålar. Servera med crème fraiche. Gott till grillat kött eller kyckling.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 290 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem