Nordafrikansk bönwok

Nordafrikansk bönwok

Woka röda bönor, grönsaker, exotiska kryddor, citronsaft och russin och du har en mustig och ovanligt dekorativ rätt.
Betyg (7 st)

Mitt betyg:

Nordafrikansk bönwok

Woka röda bönor, grönsaker, exotiska kryddor, citronsaft och russin och du har en mustig och ovanligt dekorativ rätt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 1 msk rapsolja
  • 1 tsk Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen koriander
  • 1 tsk salt
  • 1 krm chilipulver
  • saft och finrivet skal av ½ citron
  • 1 burk kidneybönor à 400 g
  • ½ dl russin

Gör så här:

Tillaga couscousen enligt anvisningarna på paketet. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och skär aubergine och squash i strimlor. Hetta upp olja och smör. Woka lök och vitlök när smöret blivit brunt. Tillsätt aubergine och squash och låt woka med 3–4 min. Tillsätt kryddor, citronsaft och citronskal. Spola hastigt av bönorna i kallt vatten och låt rinna av. Vänd ner bönor och russin i woken.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 420 kcal
  • Fett: 9 g
  • Kolhydrater: 60 g
  • Protein: 17 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.