Morotssallad med sting

Morotssallad med sting

Betyg

(44 st)

Rostade senapsfrön, söta morötter, frisk ingefära och sälta från Apetina.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g morötter
  • 1 gul lök
  • 1 tsk senapsfrön
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • ½ msk riven färsk ingefära
  • 1 tsk salt
  • ½ dl grovhackad färsk persilja
  • 150 g Apetina® vitost

Gör så här:

Gör så här:

Skala morötterna och löken. Skär i skivor. Fräs senapsfrön i smör i en stor stekpanna. Lägg i morötterna, fräs ca 5 min. Rör om då och då. Lägg i löken, låt fräsa med på slutet. Smaksätt med ingefära, salt och persilja. Smula över osten.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem