Morotssallad med hasselnötter

Morotssallad med hasselnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(15 st)

20 min

Lättlagad sallad med salt vitost, knapriga nötter och nyplockade basilikablad. Saknar ditt hushåll mandolin kan du riva morötterna grovt istället. Inte lika snyggt men minst lika gott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • 3 msk olivolja
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • salt och svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Skala morötterna och skiva så tunt som möjligt, gärna på mandolin. Rör ihop olja och vinäger till en dressing, smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över morötterna och toppa med ost, nötter och basilikablad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 360 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 10 g
  • Fett: 31 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem