Morotsbröd i långpanna
2 tim 30 min
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•
&format=webp)
Saftiga mortsbröd i långpanna med smak av fänkål- och anisfrön är ett måste nästa gång du ger dig på brödbak. Godast blir det när du äter dem nybakade med t ex ost som en maffig smörgås!
Nytt
Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
50 g | |
5 dl | |
Morot, finriven (ca 2,5 dl)
|
200 g |
Honung
|
1 msk |
Grahamsmjöl
|
4 dl |
Vetemjöl ca 8-10 dl
|
ca 510 g |
Salt
|
1 tsk |
Pensling och garnering:
½ dl | |
Mortlad fänkålsfrön
|
½ msk |
Mortlad anisfrön
|
½ msk |
Vita sesamfrön
|
½ msk |
Svarta sesamfrön
|
½ msk |
Vallmofrön
|
½ msk |
Gör så här
Näringsvärden, per st
Energi:
145 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Fiber: | 2,5 g |
Protein: | 4,2 g |
Kolhydrater: | 24,2 g |
Fett: | 3,3 g |

