Mjuk kaka
                                
                                     50 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  15 min
                                
                        
                            Frysbar
                        
                
                
                    •
                    
            
         
    Grundrecept på mjuk kaka. Servera som den är eller smaksätt med din favoritkrydda - saffran, torkad frukt eller juliga pepparkakskryddor. Toppa gärna kakan med en krämig frosting.
Ingredienser
| 100 g | |
| 
                                            
                                                Strösocker
                                            
                                     | 1½ dl | 
| 
                                            
                                                Ägg
                                            
                                     | 3 | 
| 
                                            
                                                Vetemjöl
                                            
                                     | 3 dl | 
| 
                                            
                                                Bakpulver
                                            
                                     | 1½ tsk | 
| 
                                            
                                                Vaniljsocker
                                            
                                     | 1 tsk | 
| 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per st
Energi:
2267 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,5 g | 
| Protein: | 6,8 % | 38 g | 
| Fett: | 43,9 % | 112,6 g | 
| Kolhydrater: | 49,3 % | 275 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp)