Mjölkchokladcheesecake
1 tim
•
Arbetstid: 30 min
•
Gör cheesecaken tvärtom med kakbotten smulad överst och du har en god och flott efterrätt på ett kick.
Ingredienser
Kaksmul:
|
Digestivekex
|
6 |
|---|---|
| 30 g | |
|
Krossade kardemummakärnor
|
1 tsk |
|
Mjölkchoklad
|
150 g |
|---|---|
| 250 g | |
| 1 dl | |
|
Vaniljsocker
|
1 msk |
|
Bär
|
2 dl |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
568 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,8 g |
| Protein: | 8,4 % | 11,7 g |
| Fett: | 62,8 % | 40,3 g |
| Kolhydrater: | 28,8 % | 40,3 g |