Mini toasts
30 min
Afternoon tea
Mellanmål
•

Små gyllenbruna nystekta toasts fyllda med sveciakräm. Skär i snittar och servera med tomatsallad och sallad med honung och pistagenötter.
Ingredienser
Sveciakräm:
Ägg
|
2 |
---|---|
75 g | |
2 msk | |
1 msk |
Sallad med honung och pistage:
Silverlök
|
1 |
---|---|
Flytande honung
|
2 msk |
Olivolja
|
1 msk |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Rostade pistagenöt
|
½ dl |
Småbladig sallad
|
60 g |
Tomatsallad med rostad vitlök:
Vitlöksklyftor
|
4 |
---|---|
Olivolja
|
½ dl |
Baby plommontomater
|
250 g |
Plockade färska blandade örter t ex basilika, persilja och körvel
|
1 dl |
Salt och svartpeppar
|
Rostbröd
|
8 skivor |
---|---|
Bregott® Normalsaltat smör & raps
|
4 msk |
Gör så här
Sveciakräm:
Sallad med honung och pistage:
Tomatsallad med rostad vitlök:
Toast:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
631 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5 g |
Protein: | 10 % | 15,6 g |
Fett: | 64,6 % | 46,1 g |
Kolhydrater: | 25,4 % | 39,4 g |

