Melon- och skinksallad med smak av pepparrot

Melon- och skinksallad med smak av pepparrot

Betyg

(21 st)

Färskriven pepparrot ger extra sting till den klassiska kombinationen melon och skinka.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 4 port

  • 350 g ogenmeloner
  • 80 g tunna skivor lufttorkad skinka
  • 5 soltorkade tomater i olja
  • 2 msk strimlad färsk basilika
  • 200 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • ½ msk riven färsk pepparrot

Gör så här:

Gör så här:

Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar. Skär skinka och tomater i strimlor. Blanda melon, skinka, tomater och basilika. Fördela salladen i 4 portionsskålar. Smaksätt cottage cheese med pepparrot och servera den till.

Näringsvärden, per portion

  • Energi: 150 kcal
  • Protein: 13 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem