Matig macka med sweet chilikyckling

Matig macka med sweet chilikyckling

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Bjud på rostat lantbröd med fräsch och lite het kyckling och sallad. Toppa med cottage cheese och krispiga solrosskott.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 175º. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Häll över sweet chilisås. Stek kycklingen i mitten av ugnen ca 30 min. Rosta brödet. Strimla salladen och gurkan. Lägg sallad och gurka på brödet. Skär kycklingfiléerna på snedden och lägg på salladen. Toppa med cottage cheese.

Tips:

Solrosskott kan bytas ut mot groddar.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 310 kcal
  • Protein: 40 g
  • Kolhydrater: 27 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa: