Marsipanpraliner med aprikos och mandel
20 min
Buffé
Frysbar
•
Praliner av marsipan med aprikoskompott och smält choklad toppad med hackad mandel blir en delikat avslutning på en festmåltid, som godbit till kaffet eller i godisskålen. Du avgör själv genom att skära dem i önskad storlek.
Ingredienser
| ½ dl | |
|
Grovhackad mörk choklad
|
150 g |
| 1 tsk | |
|
Torkade aprikoser
|
200 g |
|
Apelsin, pressad saft
|
1 |
|
Mandelmassa
|
300 g |
|
Hackad mandel
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
102 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 7,5 % | 1,9 g |
| Fett: | 48,4 % | 5,6 g |
| Kolhydrater: | 44,1 % | 11,1 g |