Mannagrynspudding
35 min
•
Arbetstid: 10 min
Brunch
Dessert
Frukost
•
En krämig och mild mannagrynspudding som för tankarna lite till den småländska ostkakan. De godaste tillbehören till denna pudding tycker vi är sötsyrliga hallon och lättvispad grädde!
Ingredienser
Mannagrynspudding:
| 4 dl | |
| 1 dl | |
|
Mannagryn
|
1 dl |
|
Strösocker
|
1 msk |
|
Vaniljpulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 krm |
|
Ägg
|
2 |
| 25 g |
Till servering:
|
Frysta hallon
|
225 g |
|---|---|
|
Strösocker
|
1 msk |
| 2 dl |
Gör så här
Mannagrynspudding:
Till servering:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
357 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,9 g |
| Protein: | 8,3 % | 7,3 g |
| Fett: | 68,2 % | 27,5 g |
| Kolhydrater: | 23,5 % | 20,6 g |