Mangoparfait

Mangoparfait

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(100 st)

Imponera med en lätt mangoparfait som smakar gudomligt gott. Blanda kvarg med vaniljsmak med riktigt mogen färsk mango. Toppa gärna med färska hallon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 port

Garnering:

  • färska hallon
  • färsk mynta

Gör så här:

Gör så här:

Skär bort skalet på mangon. Skär bort fruktköttet runt kärnan och kör det till en puré i mixer. Vispa grädden. Vispa äggulor och florsocker poröst. Rör ner fruktpuré, kvarg och grädde. Klä insidan av en sockerkaksform, 1 1/2 liter, med plastfolie. Häll smeten i formen och frys i minst 5 timmar eller gärna över natten. Ställ i kyl i ca 30 min före servering. Stjälp upp parfaiten på ett fat och garnera med hallon och mynta.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem