Mangoparfait
5 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
Efterrätt
•
Imponera med en lätt mangoparfait som smakar gudomligt gott. Blanda kvarg med vaniljsmak med riktigt mogen färsk mango. Toppa gärna med färska hallon.
Ingredienser
|
Mango fruktkött
|
250 g |
|---|---|
| 2 dl | |
|
Äggulor
|
4 |
|
Florsocker
|
1 dl |
| 250 g |
Garnering:
|
Färska hallon
|
|
|---|---|
|
Färsk mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går också bra att mixa tinad fryst mango till puré.
Näringsvärden, per port
Energi:
170 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,3 g |
| Protein: | 8,1 % | 3,4 g |
| Fett: | 61,5 % | 11,8 g |
| Kolhydrater: | 30,4 % | 12,7 g |