Mangoparfait
5 tim 30 min
•
Arbetstid: 30 min
•
&format=webp)
Imponera med en lätt mangoparfait som smakar gudomligt gott. Blanda kvarg med vaniljsmak med riktigt mogen färsk mango. Toppa gärna med färska hallon.
Ingredienser
Mango fruktkött
|
250 g |
---|---|
2 dl | |
Äggulor
|
4 |
Florsocker
|
1 dl |
250 g |
Garnering:
Färska hallon
|
|
---|---|
Färsk mynta
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det går också bra att mixa tinad fryst mango till puré.
Näringsvärden, per port
Energi:
170 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 8,1 % | 3,4 g |
Fett: | 61,5 % | 11,8 g |
Kolhydrater: | 30,4 % | 12,7 g |

