Mango cheesecake
2 tim
•
Arbetstid: 30 min
Frysbar
•
&format=webp)
En perfekt cheesecake, krämig och len med sötma av mango och lite syrlighet från lime. Prova att byta ut hälften av kexen mot pepparkakor.
Ingredienser
Mangosås:
Fryst mango
|
225 g |
---|---|
Florsocker
|
1 dl |
Botten:
75 g | |
Digestivekex
|
15 |
Fyllning:
Vit choklad
|
200 g |
---|---|
600 g | |
250 g | |
Ägg
|
2 |
Strösocker
|
1½ dl |
Vaniljpulver
|
½ tsk |
Lime
|
finrivet skal och saft av 1 |
Tillbehör:
Färsk mango
|
1 |
---|---|
Citronmeliss
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
479 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,6 % | 7,8 g |
Fett: | 56,5 % | 30,6 g |
Kolhydrater: | 36,9 % | 43,6 g |

