Mango cheesecake
2 tim
•
Arbetstid: 30 min
Efterrätt
Frysbar
•
En perfekt cheesecake, krämig och len med sötma av mango och lite syrlighet från lime. Prova att byta ut hälften av kexen mot pepparkakor.
Ingredienser
Mangosås:
|
Fryst mango
|
225 g |
|---|---|
|
Florsocker
|
1 dl |
Botten:
| 75 g | |
|
Digestivekex
|
15 |
Fyllning:
|
Vit choklad
|
200 g |
|---|---|
| 600 g | |
| 250 g | |
|
Ägg
|
2 |
|
Strösocker
|
1½ dl |
|
Vaniljpulver
|
½ tsk |
|
Lime
|
finrivet skal och saft av 1 |
Tillbehör:
|
Färsk mango
|
1 |
|---|---|
|
Citronmeliss
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
479 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 6,6 % | 7,8 g |
| Fett: | 56,5 % | 30,6 g |
| Kolhydrater: | 36,9 % | 43,6 g |