Macka med böckling

Macka med böckling

Betyg

(12 st)

En härlig macka - ett riktigt svenskt smörrebröd - med en fantastiskt god röra på rökt böckling och Kesella kvarg. Extra gott på kavring.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Böcklingröra:

  • ½ citroner

Gör så här:

Gör så här:

Rensa böcklingarna till röran och skär i små bitar. Finhacka löken. Blanda lök, kvarg, dill, senap, salt och peppar i en bunke. Tillsätt böcklingen och rör till en ganska slät smet. Bred ett tunt lager smör på bröden. Lägg på sallatsblad och fördela röran på brödskivorna. Skär citronen i klyftor och servera till. Garnera ev med en dillvippa och skivad lök.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 305 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 18 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem