Macka med böckling
20 min
Förrätt
Huvudrätt
Mellanmål
Middag
Tillbehör
•
En härlig macka - ett riktigt svenskt smörrebröd - med en fantastiskt god röra på rökt böckling och Kesella kvarg. Extra gott på kavring.
Ingredienser
|
Kavring eller annat mörkt bröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Salladsblad
|
30 g |
Böcklingröra:
|
Böckling
|
250 g |
|---|---|
|
Liten färsk rödlök
|
1 |
| 250 g | |
|
Finhackad färsk dill
|
½ dl |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
|
Citron
|
½ |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
300 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,3 g |
| Protein: | 29,3 % | 21,6 g |
| Fett: | 46,6 % | 15,8 g |
| Kolhydrater: | 24,1 % | 17,8 g |