Lutfisk med bakad silverlök
•
Arbetstid: 1 tim
Huvudrätt
Middag
Varmrätt
•
Denna rätt med lutfisk och bakad silverlök är en nytolkning av ett klassiskt recept. Den bakade silverlöken blir underbart söt och mild i smaken. Vackert och väldigt gott!
Ingredienser
|
Lutfisk, MSC märkt
|
1 kg |
|---|---|
|
Grovt salt
|
1 kg |
|
Silverlökar
|
3 |
|
Potatis, amadine
|
1 kg |
| 4 dl | |
|
Kryddpeppar
|
½ krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
| 1 msk | |
|
Frysta gröna ärter
|
2 dl |
Till servering:
|
Levainbröd
|
4 skivor |
|---|---|
|
Olivolja
|
|
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
709 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 9,6 g |
| Protein: | 15,8 % | 27,6 g |
| Fett: | 45,8 % | 36,7 g |
| Kolhydrater: | 38,4 % | 67 g |