Ljummen vetesallad med päron och ädelost

Ljummen vetesallad med päron och ädelost

Robust sallad med matvete som bas. De honungsstekta mandlarna ger fin krispighet och ädelosten och det syrliga päronet sälta och sötma.
Betyg (33 st)

Mitt betyg:

Ljummen vetesallad med päron och ädelost

Robust sallad med matvete som bas. De honungsstekta mandlarna ger fin krispighet och ädelosten och det syrliga päronet sälta och sötma.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen. Rosta mandeln i en torr varm stekpanna 2-3 min. Ringla över honung och vänd runt ca 1 min. Låt svalna på smörpapper. Kärna ur och skär päronet i små bitar. Stek dem mycket hastigt i smör-&rapsolja i en stekpanna. Vänd ner matvete och citronsaft. Salta och peppra. Lägg vetesalladen på ett fat. Strö över smulad ädelost, mynta och honungsmandel.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 520 kcal
  • Protein: 15 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 23 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.