Ljummen sallad med rödbetor och fetaost
                                
                                     40 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  20 min
                                
                                    Buffé
                                    Förrätt
                                    Huvudrätt
                                    Kvällsmat
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
         
    Färska rödbetor är ett måste på sommaren. Här i sällskap med ost och rucolasallad.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Färska rödbetor
                                            
                                     | 1 kg | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Färsk gul lök
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Rucola
                                            
                                     | 4 dl | 
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Flingsalt
                                            
                                     | ½ tsk | 
| 150 g | |
| 
                                            
                                                Svarta oliver
                                            
                                     | 1 dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
291 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,4 g | 
| Protein: | 14,2 % | 10,2 g | 
| Fett: | 48,9 % | 16,1 g | 
| Kolhydrater: | 36,9 % | 26,4 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp)