Ljummen risonisallad

Ljummen risonisallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(50 st)

En matig sallad som är allra godast ljummen men den kan också serveras kall. Risoni är små pastagryn och kan bytas ut mot annan pasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dl risoni
  • 150 g färsk haricots verts
  • 2 rödlökar
  • 2 röda paprikor
  • 12 torkade aprikoser
  • 100 g färsk spenat
  • 1 dl rostade cashewnötter
  • 100 g Apetina® vitost Vitost hel bit 20%

Till servering:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Koka risonin. Häll av vattnet men låt risonin vara kvar i kastrullen så att den håller sig varm. Koka bönorna. Skala och skiva löken tunt. Strimla paprikor och aprikoser grovt. Blanda risoni, bönor, lök, paprika, aprikoser, spenat och nötter. Lägg upp salladen och smula över osten. Servera med crème fraiche.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag