Ljummen rårissallad med rostbiff

Ljummen rårissallad med rostbiff

Betyg

(1 st)

45 min

I en ljummen sallad kommer smakerna fram ännu bättre. Med oljan från osten som dressing är det här riktigt sommar-lat mat!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 burk Apetina® vitost herbes de Provence à 265 g
  • 3 dl fullkornsris
  • 2 tomater
  • 1 rödlök
  • 200 g skivad rostbiff
  • 150 g kalamataoliver
  • 65 g babyspenat
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Häll av osten, spar oljan. Vänd ner osten i riset medan det är varmt . Skär tomaterna i tärningar. Finhacka löken. Strimla rostbiffen. Häll av oliverna. Blanda alla ingredienser med spenaten. Tillsätt 1/2 dl av oljan. Salta och peppra.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 595 kcal
  • Protein: 30 g
  • Kolhydrater: 53 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem