Ljummen rårissallad med rostbiff
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
I en ljummen sallad kommer smakerna fram ännu bättre. Med oljan från osten som dressing är det här riktigt sommar-lat mat!
Ingredienser
| 1 burk | |
|
Fullkornsris
|
3 dl |
|
Tomater
|
2 |
|
Rödlök
|
1 |
|
Skivad rostbiff
|
200 g |
|
Kalamataoliver
|
150 g |
|
Babyspenat
|
65 g |
|
Salt
|
1 krm |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
585 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,4 g |
| Protein: | 20,6 % | 29,7 g |
| Fett: | 42,8 % | 28,3 g |
| Kolhydrater: | 36,6 % | 52,6 g |