Ljummen potatissallad med fetaost
                                
                                     30 min
                                
                                
                    
                                    •
                                    Arbetstid:  30 min
                                
                                    Buffé
                                    Huvudrätt
                                    Lunch
                                    Middag
                                    Tillbehör
                        
                
                    •
                    
            
         
    Potatissallad med smak av fetaost, oliver och färska örter. Underbart gott att servera till sommarens grillmiddagar tillsammans med en krämig tzatziki. Blanda gärna salladen när potatisen fortfarande är ljummen, då suger den åt sig allra bästa av alla goda smaker!
Ingredienser
| 
                                            
                                                Färskpotatis
                                            
                                     | 750 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Färsk lök
                                            
                                     | 1 | 
| 150 g | |
| 2 msk | |
| 
                                            
                                                Gourmetsalt
                                            
                                     | ¾ tsk | 
| 
                                            
                                                Citron
                                            
                                     | rivet skal och pressad saft av ¼ | 
| 
                                            
                                                Svarta oliver
                                            
                                     | ½ dl | 
| 
                                            
                                                Grovhackad färsk persilja
                                            
                                     | ½ dl | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Oliverna blir ännu godare om du först fräser dem i lite smör-& rapsolja oliv.
Näringsvärden, per port
Energi:
282 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,6 g | 
| Protein: | 13,7 % | 9,5 g | 
| Fett: | 47 % | 15 g | 
| Kolhydrater: | 39,3 % | 27,3 g | 
 
     
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
    