Ljummen pastasallad med tapenade

Ljummen pastasallad med tapenade

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(13 st)

Pastasallad tillsammans med en ny variant på tapenade, en smakrik blandning av oliver, sardeller, kapris och matyoghurt. En klick av dressingen på din pastasallad - MUMS!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Dressing tapenade:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Mixa oliver, vitlök, kapris, sardeller och lite av matyoghurten. Rör ner resten av matyoghurten. Koka pastan. Skär tomater, sallad och ost i bitar. Häll av vattnet från pastan och rör ner lite smör. Blanda den varma pastan med tomater och sallad på ett fat. Strö över osten. Klicka över lite dressing.

Näringsvärden, per portion inklusive dressing

  • Energi: 415 kcal
  • Protein: 20 g
  • Kolhydrater: 43 g
  • Fett: 17 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag