Limelax

Limelax

Den färska laxen får ett krämigt täcke med friska smaker och rökt lax som kulinarisk krydda.
Betyg (64 st)

Mitt betyg:

Limelax

Den färska laxen får ett krämigt täcke med friska smaker och rökt lax som kulinarisk krydda.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Receptet gäller för 8 port

Gör så här:

Lägg laxfilén på ett stort ugnssäkert fat. Krydda med salt och peppar. Finhacka den rökta laxen. Vänd ner lax, limeskal och basilika i crème fraiche. Hit kan du förbereda. Sätt ugnen på 200°. Bred röran över laxfilén. Stek i övre delen av ugnen ca 20 min. Garnera med lime och färsk basilika.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.