Limelax
40 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Den färska laxen får ett krämigt täcke med friska smaker och rökt lax som kulinarisk krydda.
Ingredienser
|
Laxfilé
|
1¼ kg |
|---|---|
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Grovstött vitpeppar
|
1 krm |
|
Rökt lax
|
50 g |
|
Lime
|
rivet skal av 1 |
|
Hackad färsk basilika
|
2 msk |
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
378 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0 g |
| Protein: | 36,1 % | 33,6 g |
| Fett: | 60,9 % | 26 g |
| Kolhydrater: | 3 % | 2,8 g |