Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Lime- och rosépepparrub
Lime- och rosépepparrub
10 min
•
Kommentarer
Klappa gärna in ruben minst 30 min i förväg om du grillar fisk. Limen och saltet gör att fisken blir lätt rimmad och håller bättre ihop på grillen.
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(127)
10 min
Anchorub
(2)
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
60+ min
Lågtempererad rostbiff med tomater
(94)
Provlagat av Arla Mat
Klart!
Tips:
Använd gärna ekologisk lime. Den är obesprutad och därför bra när man använder skalet.
Ingredienser
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(127)
10 min
Anchorub
(2)
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
60+ min
Lågtempererad rostbiff med tomater
(94)
10 min
Vitlökssås
(76)
45 min
Cevapcici
(16)
Marinerad kyckling
(5)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Falbygdens ost – ostbutik med hemleverans
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum