Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Lime- och rosépepparrub
Lime- och rosépepparrub
10 min
•
Kommentarer
Klappa gärna in ruben minst 30 min i förväg om du grillar fisk. Limen och saltet gör att fisken blir lätt rimmad och håller bättre ihop på grillen.
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(129)
10 min
Anchorub
(2)
40 min
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
60+ min
Lågtempererad rostbiff med tomater
(114)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Mortla rosépepparn och blanda med övriga ingredienser.
Klappa in drygt 2 tsk rub på varje portionsbit.
Klart!
Tips:
Använd gärna ekologisk lime. Den är obesprutad och därför bra när man använder skalet.
Ingredienser
Rosépeppar
2 msk
Lime
rivet skal av 2
Torkad salvia
3 msk
Salt
1 tsk
Andra liknande recept
1 tim
Grillad fläskkarré med mangosallad
(129)
10 min
Anchorub
(2)
40 min
Grillad fläskkarré med gurkyoghurt och silverlök
(4)
10 min
Citron- och fänkålsrub
(5)
60+ min
Lågtempererad rostbiff med tomater
(114)
Budget
15 min
Vitkålssallad
(8)
Budget
60+ min
Hamburgerbröd brioche
(39)
10 min
Vitlökssås
(107)
45 min
Cevapcici
(29)
Budget
30 min
Grillad spetskål
(10)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum