Lime- och rosépepparrub

Lime- och rosépepparrub

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Klappa gärna in ruben minst 30 min i förväg om du grillar fisk. Limen och saltet gör att fisken blir lätt rimmad och håller bättre ihop på grillen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 msk rosépeppar
  • rivet skal av 2 lime
  • 3 msk torkad salvia
  • 1 tsk salt

Gör så här:

Gör så här:

Mortla rosépepparn och blanda med övriga ingredienser. Klappa in drygt 2 tsk rub på varje portionsbit.

Tips:

Använd gärna ekologisk lime. Den är obesprutad och därför bra när man använder skalet.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem