Denna rätt passar utmärkt till vårens härliga primörer.
780 kcal
Protein: | 47 g |
Kolhydrater: | 48 g |
Fett: | 40 g |
Matvete
|
3 dl |
---|---|
Blandade grönsaker t ex blomkål, rädisor, späda morötter
|
300 g |
Färsk sparris
|
250 g |
Babyspenat
|
65 g |
150 g | |
Kallrökt lax, skivad
|
300 g |
Färsk dill
|
Frysta gröna ärter
|
125 g |
---|---|
Vitlöksklyfta, hackad
|
1 |
Citronsaft
|
2 tsk |
Olivolja
|
2 msk |
250 g | |
Salt och svartpeppar
|
Hasselnötter
|
4 msk |
---|---|
Sesamfrön
|
4 msk |
Dillfrön
|
1 tsk |
Hela fänkålsfrön
|
1 tsk |
Kumminfrön
|
1 tsk |
Flingsalt
|
1 tsk |