Lax på avokadobröd

Lax på avokadobröd

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(52 st)

En toast som förrätt är alltid rätt! Här med lax och ingefärskryddad avokadosås.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 avokado
  • 1 dl Arla Köket® matyoghurt matyoghurt 8%
  • 1 tsk riven färsk ingefära
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 2 krm salt
  • ½ krm malen vitpeppar
  • 4 skivor ljust bröd
  • 4 skivor gravad lax

Gör så här:

Gör så här:

Dela, kärna ur och ta bort skalet på avokadorna. Skär avokadohalvorna i bitar. Smaksätt matyoghurten med ingefära, gräslök, salt och peppar. Blanda ner avokadon i såsen. Rosta brödet och dela det på diagonalen. Lägg upp på tallrikar. Lägg på avokado och lax. Garnera med gräslök och sallad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem