Lax med spenat och granatäpple
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Ljuvlig lax i ugn med spenat, grädde och granatäpple. De små, lätt syrliga kärnorna från granatäpple är ett piggt alternativ till citron.
Ingredienser
Laxfilé
|
600 g |
---|---|
Fryst bladspenat
|
500 g |
Salt
|
1½ tsk |
Vitlöksklyftor
|
4 |
Svartpeppar
|
2 krm |
2½ dl | |
Granatäpple
|
½ |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
512 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,6 g |
Protein: | 27,8 % | 35 g |
Fett: | 67,2 % | 38,9 g |
Kolhydrater: | 5 % | 6,3 g |

