Lax med fänkål

Lax med fänkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(114 st)

Lax i ugn som får fin smak av fänkål, saffran och tomat. Denna lax är fantastiskt god och lättlagad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Lägg laxen i en ugnssäker form. Salta. Dela fänkålen på längden och strimla den tunt. Blanda fänkål med crème fraiche och fördela över laxen. Stek i mitten av ugnen 12–15 min.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem