Lax med fänkål

Lax med fänkål

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

25 min

Lax i ugn som får fin smak av fänkål, saffran och tomat. Denna lax är fantastiskt god och lättlagad.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • ris
  • lime i klyftor

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Lägg laxen i en ugnssäker form och salta. Dela fänkålen på längden. Spara vipporna till garnering.
  2. Strimla fänkålen tunt och blanda med crème fraiche. Fördela röran över laxen. Stek i mitten av ugnen 12–15 min. Servera med ris och limeklyftor.

Skriv ut

Källa: