Lax i noriblad

Lax i noriblad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

Gravad lax rullas in i noriblad med en kräm av Kesella med asiatisk hetta från wasabi, den japanska pepparroten. Man behöver inte älska sushi för att uppskatta lax i noriblad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 16 st

Gör så här:

Gör så här:

Blanda kvarg, wasabi och salt. Skala och dela gurkan på längden. Ta bort kärnorna och skär gurkan i långa stavar. Lägg laxskivorna på noribladen. Bred över kvarg. Lägg gurkstavarna på ena halvan. Börja rulla ihop från "gurksidan" till en hård rulle. Skär varje rulle i ca 8 skivor.

Tips:

Wasabipastan kan även bytas ut mot 1-2 msk riven pepparrot.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem