Lax i noriblad
20 min
Buffé
Förrätt
•
&format=webp)
Gravad lax rullas in i noriblad med en kräm av färskost med asiatisk hetta från wasabi, den japanska pepparroten. Ett gott snacks innan middagen, eller som del av en sushimiddag.
Ingredienser
150 g | |
Wasabipasta
|
1 tsk |
Gurka
|
¼ |
Gravad lax i tunna skivor
|
ca 200 g |
Noriark
|
2 |
Rostade sesamfrön eller furikake
|
2 msk |
Dillvippor
|
Gör så här
Lägg till recept till tillagad
Om du vill få mer sushismak på din rulle kan du servera den med japansk soja och gari (inlagd ingefära).
Näringsvärden, per bit
Energi:
53 kcal
Energifördelning: per bit | |
---|---|
Protein: | 4 g |
Fett: | 4 g |
Kolhydrater: | 1 g |

