Sätt in en plåt eller en pizzasten i ugnen och låt den bli riktigt varm. Baka ut pizzorna på en skärbräda med mjöl så att pizzan kan föras över till den heta plåten i ugnen. Bäst är det om man har en bakspade.
465 kcal
Protein: | 24 g |
Kolhydrater: | 17 g |
Fett: | 33 g |
Jäst
|
25 g |
---|---|
Ljummet vatten, max 37ᵒ
|
1½ dl |
Salt
|
½ tsk |
Olivolja
|
2 msk |
Strösocker
|
½ tsk |
Äggula
|
1 |
Vetemjöl
|
4 dl |
Gul zucchini
|
1 |
---|---|
Små gula lökar
|
12 |
Vitvinsvinäger
|
2 dl |
Strösocker
|
1 dl |
Senapspulver
|
1 tsk |
Malen gurkmeja
|
1 tsk |
Lammfärs
|
300 g |
---|---|
Gul lök
|
1 |
1 msk | |
Tomatpuré
|
3 msk |
Malen spiskummin
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Castello® Burger Cheddar skivad hårdost
|
150 g |
---|---|
Grovhackad färsk oregano
|
½ dl |