Lammkotletter med ingefära- och vitlökssmör, gröna linser och bönor
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Låt det här kryddiga smöret smälta på nystekta lammkotletter och servera till den härligt gröna bönsalladen – himmelskt!
Ingredienser
|
Lammkotletter
|
500 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Ingefära- och vitlökssmör:
| 75 g | |
|
Färsk ingefära, ca 2 cm
|
1 bit |
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Hackad färsk rosmarin
|
½ dl |
|
Flytande honung
|
½ tsk |
Gröna linser:
|
Frysta sojabönor
|
250 g |
|---|---|
|
Kokta kokta gröna linser, ca 400 g
|
1 burk |
|
Gul lök
|
1 |
| 2 msk | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
622 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,8 g |
| Protein: | 22,8 % | 34,9 g |
| Fett: | 67,7 % | 47,6 g |
| Kolhydrater: | 9,5 % | 14,6 g |