Lammkotletter med getostkräm
1 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Våra lammkotletter, med bakade tomater och den goda krämen, blir snart en favorit till middag! Det går också bra med lammracks, som på bilden, eller lammstek.
Ingredienser
Lammkotletter
|
1 kg |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
1 msk |
Getostkräm:
Falbygdens® Getost
|
200 g |
---|---|
2 dl |
Bakade tomater:
Cocktailtomater
|
1 ask |
---|---|
Olivolja
|
2 msk |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Strösocker
|
1 krm |
Salt
|
½ tsk |
Svartpeppar
|
½ krm |
Oliver i rödlöksdressing:
Svarta oliver
|
1 dl |
---|---|
Hackad rödlök
|
½ |
Rödvinsvinäger
|
2 msk |
Olivolja
|
2 msk |
Hackad färsk persilja
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1048 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 22,5 % | 58,1 g |
Fett: | 75,3 % | 89,2 g |
Kolhydrater: | 2,2 % | 5,6 g |

