Kyld chokladkräm med hallon

45 min Buffé Efterrätt
Kyld chokladkräm med hallon

Mörk och lite bitter chokladsmak passar bra tillsammans med hallon.

Ingredienser

Mörk choklad
50 g
2 dl
Konc apelsinsaft
1 tsk
Hallon
200 g

Gör så här

  • Smält chokladen över vattenbad eller i mikron.
  • Rör ner knappt halva mängden kvarg i chokladen. Blanda väl.
  • Rör ner resten av kvargen och smaksätt med apelsinjuice. Låt krämen stå i kyl minst ½ timme.
  • Lägg upp kräm och hallon på assietter. Garnera ev med rivet apelsinskal.
Klart!

Näringsvärden, per port

Energi:

165 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 8 g
Kolhydrater: 10 g
Fett: 10 g
https://www.arla.se/recept/kyld-chokladkram-med-hallon/