Kycklingsnittar med surkål

Kycklingsnittar med surkål

30 min Buffé
Självklara godingar med populär surkål. Servera i servetter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rensa kycklingen från skinn och ben. Skär köttet i små bitar och blanda det med crème fraiche och sambal oelek.
  • Rosta brödskivorna. Bred majonnäs och lägg salladsblad på brödskivorna.
  • Fördela kycklingröra och surkål på 4 bröd. Lägg på resten av bröden och dela dem i halvor.
Klart!
Energi:

230 kcal

Protein: 10 g
Kolhydrater: 15 g
Fett: 14 g

Ingredienser

Grillade kycklingklubbor
2
1 dl
Sambal oelek
1 tsk
Surdegsbröd
8 skivor
Majonnäs
½ dl
Salladsblad
Surkål
2 dl