Kycklingröra med saltgurka

Kycklingröra med saltgurka

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Kall kyckling i en krämig och smakrik yoghurt. Gott som tillbehör eller på mackan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Salta kycklingfiléerna. Stek dem i smör-& rapsolja i en stekpanna ca 6 min på varje sida. Låt kycklingen kallna och skär den i små bitar. Blanda yoghurt, vitlök, harissa och persilja. Grovhacka gurkan. Rör ner den och kycklingen i yoghurten. Garnera gärna med strimlad saltgurka.

Tips:

Harissan kan bytas ut mot sambal oelek.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag