Kycklingröra med saltgurka

Kycklingröra med saltgurka

Betyg

(6 st)

Kall kyckling i en krämig och smakrik yoghurt. Gott som tillbehör eller på mackan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Salta kycklingfiléerna. Stek dem i smör-& rapsolja i en stekpanna ca 6 min på varje sida. Låt kycklingen kallna och skär den i små bitar. Blanda yoghurt, vitlök, harissa och persilja. Grovhacka gurkan. Rör ner den och kycklingen i yoghurten. Garnera gärna med strimlad saltgurka.

Tips:

Harissan kan bytas ut mot sambal oelek.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem